Instagram

Kontakt oss


E-post

silje@lillecompay.noVi er medlem av Norsk Bichon Havanais Klubb og følger klubbens og NKKs retningslinjer for avl.

Sweet Sita

Født: 05.05.17

Fra Diltedotten oppdrett

Mor: Diltedotten Irresistible Isadora

Far:  Billy Vom Trifels


Ei kjempesøt lita tispe som vokser litt hver dag.  Hun er sprudlene glad hele tiden og vi kunne ikke drømt om en herligere valp. Hun er ei leken og supersosial frøken som elsker alle hun møter. Større gledesspreder skal man lete lenge etter!


Sita kommer fra fine og friske linjer, så vi har gode forutsetninger for at hun utvikler seg til å bli ei fin tispe vi kan avle på. Nå viser hun fine proposjoner, en lettstelt pels, god helse og et kjempegodt gemytt. Hun er en helt suveren familiehund. 


Øyelyst u/anmerkninger: 14.08.2019
Patella 0/0: 14.08.2019

Lille Compays Alvin

Født: 16.09.15 - 08.18

Sønnen til Lula & Diltedottens Indiana Jones


En stor rampegutt som skapte hodebry allerede før han kom til verden med sine litt for mange gram - keisersnitt ble løsningen. Han elsket å finne på tull & sprell, og tok gjerne en pause i vinduskarmen i ny og ne. Å dra utover garn og tygge i stykker både harddisker og fjernkontroller var gøy. Agility var i hvertfall kjempemorro!


Alvin ville helst være med på alt og diltet etter oss konstant. Dersom vi sto stille i lengre tid, la han seg ned for å sove på føttene våre. Denne gutten elsket rosa pipeleker, og gjemte seg fort bak matmor om noe ble litt skummelt. Noe av det beste han visste var å springe ut på jordet til kuene, spesielt hvis det var ekstra bløtt og gjørmete. 


Valpeshow:

2BHK + 1.  6-9 mnd         Letohallen 26/3-16

BIR                                   Villmarkmesse Melhus 3/4-16


Alvin ble klippet kort da vi innså at han ikke kom til å kunne brukes i avl. Alvin utviklet dessverre aggresjon og etter iherdige forsøk på å trene bort ble avliving til slutt det beste alternativet. Denne fine gutten er dypt savnet. 

Lula

Født: 25.04.11


Ei herlig tispe som har gitt oss mye glede.


Lula er alltid med og vi kan ofte stå å rope på henne for så å innse at hun jo faktisk står rett bak oss stille og lydig. Hun er kresen på mat og kan gjerne gå dagevis uten å spise dersom hun tilbys noe hun ikke liker. Lula elsker å vær med på fjellturer & rideturer, spesielt hvis hun får sitte på hesteryggen. Hun bjeffer for å varsle om besøkende både hjemme og borte og hjelper gjerne til med gjeting av sauer, selv om hun ikke alltid får de i riktig retning. Når vi har kopplam stiller hun alltid opp som ektramamma.

Lula holdes klippkort og er derfor ikke på utstilling.

Høsten 2016 utviklet hun dessverre allergi og blir ikke brukt i avl. Før dette fikk hun oppdrettets første valp; Lille Compays Alvin.  


Øyelyst u/anmerkninger: 01.07.2015
Patella 0/0: 01.07.2015

Copyright © Lille Compay